Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ανακοινώνεται η ρύθμιση για τις 100 δόσεις

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δοθεί το απόγευμα η νομοθετική ρύθμιση για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το δημόσιο σε 100 δόσεις.

Ανακοινώνεται η ρύθμιση για τις 100 δόσεις
Σημειώνεται ότι η ρύθμιση θα προβλέπει και κίνητρα για τους συνεπείς φορολογούμενους σε ό,τι αφορά την πληρωμή των οφειλών τους στην εφορία.
Όπως είχε δηλώσει την Τρίτη ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, πρόκειται για ένα νομοσχέδιο «που δεν θέλουμε να έχει ατέλειες» είπε ο κ. Μάρδας στο Mega προσθέτοντας ότι «στο πλαίσιο της τελειότητας ένα νομοσχέδιο μπορεί να περιμένει 2-3 μέρες ή κάποιες μέρες».
«Αυτό που προέχει είναι να κατατεθεί ένα τέλειο νομοσχέδιο και αυτό είναι το στοιχείο, που κατά την άποψή μου καθυστερεί όλη αυτή τη διαδικασία, γιατί μαζεύτηκαν πάρα πολλές παρατηρήσεις, ακόμη είχαμε και από το εξωτερικό κάποιες απόψεις που ήρθαν» τόνισε.
Στην ερώτηση για το εάν έχει εκληφθεί από τους δανειστές ως μονομερής ενέργεια ο κ. Μάρδας απάντησε: «υπογράψαμε ότι δεν θα γίνουν μονομερείς ενέργειες, οι οποίες θα έχουν ένα δημοσιονομικό κόστος και αυτό είναι σαφές».

Πηγή: ethnos.gr

3 σχόλια:

  1. Το μετρο δινει ορατοτητα , ωστε να ξεφυγει καποιος απο την θηλια που ειχε βαλει η προηγουμενη κυβερνηση !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ένα μέτρο που θα δώσει ανάσα στους οφειλέτες, τόσο ψυχολογική όσο και οικονομική.

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή