Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Νέες Υπηρεσίες της FinanceLab-Μισθοδοσία και Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Μικρομεσαίων & Μεγάλων Επιχειρήσεων



                          
                  
PayroLab
Πακέτο υπηρεσιών Μισθοδοσίας PayroLab 
Το πακέτο υπηρεσιών PayroLab εξασφαλίζει τη σωστή, έγκαιρη, σύννομη και τεκμηριωμένη έκδοση της Μισθοδοσίας της επιχείρησής σας, προσφέροντάς παράλληλα την απαραίτητη ενημέρωση στη Διοίκηση της εταιρείας, με ταυτόχρονη διασφάλιση του απορρήτου της Μισθοδοσίας της.
Η FinanceLab, αποτελούμενη από στελέχη υποψήφιους Διδάκτορες του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε θέματα Εργατικής Νομοθεσίας, καθώς και το διευρυμένο δίκτυο συνεργατών της, εξασφαλίζει άριστη ποιότητα υπηρεσιών σε θέματα Εργατικής και Ασφαλιστικής Νομοθεσίας και γενικά σε κάθε θέμα που αφορά την Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού.
Που απευθύνονται οι υπηρεσίες PayroLab;
Ενδεικτικά αναφέρουμε:
ü  Βιομηχανικές και βιοτεχνικές επιχειρήσεις όλων των κλάδων
ü  Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις
ü  Επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών
ü  Καταστήματα
ü  Επιχειρήσεις εστίασης – κέντρα διασκέδασης, κ.τ.λ.
Γιατί Εξωτερική Ανάθεση Μισθοδοσίας στη FinanceLab;
v  Μείωση Κόστους: Επιτυγχάνεται για την επιχείρηση μείωση του κόστους από την εξοικονόμηση: ανθρωπίνων πόρων, εξοπλισμού πληροφορικής και γραφείων, χώρων εργασίας, κόστους χρήσης, υποστήριξης και εκσυγχρονισμού του λογισμικού Μισθοδοσίας, κόστους εκπαίδευσης του προσωπικού.
v  Αύξηση Παραγωγικότητας: Οι Ανθρώπινοι Πόροι που απελευθερώνονται, μπορούν να διατεθούν σε παραγωγικότερες εργασίες της επιχείρησης.
v  Ακρίβεια: Υλοποιούμε με ακρίβεια τις αναληφθείσες εργασίες, δεδομένου ότι αυτή είναι η δουλειά μας, με επαγγελματισμό και χωρίς υπεκφυγές και δικαιολογίες.
v  Εμπιστοσύνη: Στη FinanceLab εκτελούμε οπωσδήποτε το αναληφθέν έργο, εν αντιθέσει με την εσωτερική μισθοδοσία, που μπορεί λόγω ασθενειών, παραιτήσεων κλπ, να παρουσιάσει πρόβλημα υλοποίησης.
v  Ταχύτητα: Εμείς στη FinanceLab, μελετούμε και υιοθετούμε ταχύτατα τα διαρκώς εξελισσόμενα επιτεύγματα της τεχνολογίας και της γνώσης, προκειμένου να είμαστε συνεχώς χρήσιμοι και ανταγωνιστικοί, με προφανές όφελος για την επιχείρηση.
v  Έγκυρη Ενημέρωση: Έχουμε συνεχή επαφή με αξιόπιστες και έγκυρες πηγές πληροφόρησης, για την άμεση ενημέρωσή μας όσον αφορά αλλαγές σε Νομοθετήματα και Κανονισμούς που ισχύουν για την Μισθοδοσία και τα θέματα προσωπικού.
v  Υπευθυνότητα: Στη FinanceLab έχουμε επίγνωση της ποικιλόμορφης ευθύνης μας για το αποτέλεσμα της αναληφθείσας εργασίας μας, γι΄αυτό και εκπαιδευόμαστε συνεχώς και οργανωνόμαστε κατάλληλα. Ταυτόχρονα, σας εξασφαλίζουμε απόλυτη εχεμύθεια και διασφάλιση του απορρήτου της Μισθοδοσίας σας.
v  Ευελιξία: Εξετάζουμε με σοβαρότητα κάθε σας ανάγκη και προσαρμοζόμαστε δημιουργικά, με τις απαιτήσεις, το περιβάλλον εργασίας και τις αξίες της επιχείρησης.
v  Ασφάλεια: Στη FinanceLab λόγω της εξειδικευμένης γνώσης των ειδικών μας, του εξελιγμένου και σύγχρονου μηχανογραφικού εξοπλισμού και των προηγμένων λογισμικών που χρησιμοποιούμε, έχουμε την υποδομή να εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη εκτέλεση των αναληφθέντων υπηρεσιών με τις κατάλληλες διαδικασίες άμεσης αποκατάστασης τυχόν προβλημάτων, λειτουργίας και παραγωγής υπηρεσιών.
v  Αποφυγή Άγχους: Με την ανάθεση της μισθοδοσίας στη FinanceLab, τα αρμόδια στελέχη της επιχείρησης απαλλάσσονται πλήρως από το άγχος που προκαλεί η έγκαιρη και έγκυρη έκδοση της μισθοδοσίας.
Μισθοδοσία στη FinanceLab
Υπολογισμός Μισθών & Λοιπών Αμοιβών
ü  Βασικός Μισθός & Επιδόματα Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας
ü  Μισθός με βάση Συστήματα Αμοιβών της επιχείρησης
ü  Σύγκριση με μισθούς ΣΣΕ και διαφορές
ü  Λοιπές αμοιβές (bonus, προμήθειες, κίνητρα, κ.λπ.)
Υπολογισμός & Έκδοση Μισθοδοσίας (Τακτικής & Έκτακτης)
ü  Tακτική Mισθοδοσία (άδειες, απουσίες, ασθένειες, προκαταβολές, υπερεργασίες, υπερωρίες, λοιπές αμοιβές, ασφαλιστικά ταμεία, ΦΜΥ, λοιπές κρατήσεις κ.λπ.)
ü  Μισθοδοσία Εκτάκτων Αμοιβών
ü  Μισθοδοσία Αναδρομικών Αποδοχών
ü  Αποδείξεις πληρωμής κάθε εργαζόμενου σε ηλεκτρονική μορφή με δυνατότητα αποστολής της απόδειξης με e-mail, σε καθένα εργαζόμενο
ü  Δημιουργία ηλεκτρονικού αρχείου καθαρών αποδοχών κάθε εργαζομένου, για την άμεση υποβολή του στις συνεργαζόμενες με την επιχείρηση, τράπεζες.
ü  Εκκαθάριση δεδουλευμένων αποδοχών, αποδοχών αδείας και επιδόματος αδείας σε παραίτηση ή απόλυση εργαζομένου και έκδοση απόδειξης πληρωμής σε ηλεκτρονική μορφή
Υπολογισμός & Υποβολή Στοιχείων στις Ασφαλιστικές/ Εργασιακές/Φορολογικές Αρχές
ü  Σύνταξη και υποβολή ετησίων Πινάκων προσωπικού της επιχείρησης στην Επιθεώρηση Εργασίας μέσω διαδικτύου
ü  Σύνταξη και υποβολή Πινάκων προσωπικού της επιχείρησης στην Επιθεώρηση Εργασίας μέσω διαδικτύου στις περιπτώσεις αλλαγών ωραρίου, μισθού ή σε περίπτωση νέας πρόσληψης
ü  Σύνταξη περιοδικών και εκκαθαριστικών δηλώσεων ΦΜΥ
ü  Υποβολή των βεβαιώσεων αποδοχών των εργαζομένων
ü  Σύνταξη Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης (Α.Π.Δ.) ΙΚΑ και υποβολή της μέσω διαδικτύου στις υπηρεσίες του ΙΚΑ
ü  Σύνταξη των Καταστάσεων Πληρωμής ή ηλεκτρονικών αρχείων εισφορών λοιπών ταμείων κυρίας και επικουρικής ασφάλισης και υποβολή τους μέσω διαδικτύου για όποιο ταμείο αυτό απαιτείται


Λοιπές Εκτυπώσεις (ηλεκτρονική μορφή)
ü  Έκδοση Μισθοδοτικής Κατάστασης για κάθε μισθοδοσία σε αρχείο xls και pdf.
ü  Έκδοση Αντιγράφων Α.Π.Δ.
ü  Παροχή πληροφοριακών καταστάσεων στοιχείων μισθοδοσίας αναλόγως προς τις ανάγκες της Επιχείρησης
ü  Σύνταξη και Έκδοση Βεβαιώσεων Ετήσιων Αποδοχών και Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών για καθένα από τους εργαζομένους
ü  Σύνταξη και απεικόνιση Στατιστικών Πληροφοριών Προσωπικού
Λογιστικά Άρθρα, Προβλέψεις Μισθοδοσίας, Κατανομές Κόστους
ü  Έκδοση Μηνιαίου Λογιστικού Άρθρου σε μορφή αρχείου που απαιτεί το πληροφοριακό σύστημα της επιχείρησης για την αυτόματη καταχώρησή του.
ü  Προβλέψεις κόστους Μισθοδοσίας Δώρων Πάσχα & Χριστουγέννων, Επιδόματος Αδείας, Bonus ή/και για οποιοδήποτε άλλο λόγο επιθυμεί η επιχείρηση
ü  Κατανομές κόστους μισθοδοσίας όπως η επιχείρηση επιθυμεί
ü  Προϋπολογισμός Κόστους Μισθοδοσίας
ü  Σενάρια, Κριτήρια, Περίοδοι, Υπολογισμοί
Άδειες - Ασθένειες - Απουσίες (αμειβόμενες ή μη)
ü  Διαχείριση ημερών κανονικής αδείας, τήρηση ηλεκτρονικού αρχείου λήψεως και του υπολοίπου κανονικών αδειών, δημιουργία και τήρηση του βιβλίου κανονικών αδειών
ü  Δυνατότητα μηνιαίας ενημέρωσης του κάθε εργαζομένου για το υπόλοιπο της κανονικής του αδείας με e-mail
ü  Τήρηση ηλεκτρονικού αρχείου λήψεως και υπολοίπου λοιπών αμειβομένων και μη αδειών
ü  Τήρηση ηλεκτρονικού αρχείου λήψεως και υπολοίπου αμειβομένων ημερών ασθενείας και υπολοίπων λοιπών απουσιών Ανυπαιτίου Κωλύματος (τοκετός, δικαστήριο, ατυχήματα κ.λπ.)
Προσλήψεις - Αποχωρήσεις - Απολύσεις - Συνταξιοδοτήσεις - Προγράμματα Εθελουσίας Εξόδου
ü  Για τις Προσλήψεις: Συμπλήρωση Εντύπου "Ε3-Αναγγελία Πρόσληψης" και Υποβολή του μέσω internet στον ΟΑΕΔ, Τήρηση Βιβλίου Προσλήψεων, Συμπλήρωση Εντύπων Συμβάσεων Εργασίας (Αορίστου Χρόνου, Ορισμένου Χρόνου, Μειωμένης Απασχόλησης, Εκ περιτροπής Εργασίας
ü  Για τις Απολύσεις: Υπολογισμός Αποζημιώσεων Απόλυσης, Συμπλήρωση Εντύπου "Ε6-Καταγγελία Σύμβασης Εργασίας Αορίστου Χρόνου", και Υποβολή του μέσω διαδικτύου στον ΟΑΕΔ.
ü  Για τις Αποχωρήσεις Προσωπικού: Συμπλήρωση Εντύπου "Ε5-Αναγγελία Οικειοθελούς Αποχώρησης Μισθωτού" και Υποβολή του μέσω διαδικτύου στον ΟΑΕΔ.
ü  Για τα Προγράμματα Εθελουσίας Εξόδου: μελέτη, υποστήριξη, τεχνική επεξεργασία, υλοποίηση
Πρακτική Βοήθεια στην Υπηρεσία Προσωπικού
ü  Οργάνωση συστήματος παρουσίας στην εργασία, εξαγωγή και επεξεργασία δεδομένων παρουσίας, συγκέντρωση και επεξεργασία δεδομένων αδειών-απουσιών και λοιπών στοιχείων που αφορούν την εκάστοτε μισθοδοσία
ü  Υποστήριξη για την έκδοση 15νθήμερων ή μηνιαίων προγραμμάτων εργασίας εναλλασσομένων ωραρίων η ημερών.
ü  Δυνατότητα ενημέρωσης των εργαζομένων για τα προγράμματα εργασίας τους, σε 15νθήμερη ή μηνιαία βάση με e-mail
ü  Δημιουργία και Ενημέρωση Ατομικών Φακέλων/Στοιχείων Εργαζομένων (Φωτογραφία, Στοιχεία Μητρώου, Ατομικά, Προσωπικά, Εργασιακά, Μισθολογικά)

ü  Διαχείριση παροχών προς τους εργαζομένους (έξοδα κινήσεως, κουπόνια, αυτοκίνητα, κινητά τηλέφωνα, ομαδική ασφάλιση, bonus κ.λπ.)
ü  Για τις Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου ή Έργου: Συμπλήρωση Εντύπου "Ε7-Βεβαίωση - Δήλωση Εργοδότη για Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου ή Έργου" και Υποβολή του μέσω διαδικτύου στον ΟΑΕΔ.
ü  Παροχή πληροφοριών και επεξηγήσεων για θέματα μισθοδοσίας προς τους εργαζόμενους της επιχείρησης

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

Τηλεφωνικά στο 2310 566.777
Με φαξ στο 2310 566.888
Ηλεκτρονικά στο info@financelab-gr.eu ή www.financelab-gr.eu
ή επισκεφθείτε τα γραφεία μας στην Ερμού 1, 54625, Θεσσαλονίκη

Γιατί πιστεύουμε στην επικοινωνία, την εμπιστοσύνη και την αρμονική συνεργασία
                                                                       

                         
                 

1 σχόλιο:

  1. Η συνεργασία με την σωστή εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού μπορεί να αναβαθμίσει την επιχείρησή σας και να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη.Είναι πολύ σημαντικό, να μπορείτε να στελεχώσετε την εταιρεία σας με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου. Η FinanceLab κατέχει την εξειδίκευση αλλά και την εμπειρία που της επιτρέπουν να είναι σε θέση να προσφέρει άριστες υπηρεσίες στελέχωσης, που να καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες σας...

    Λευτέρης Κακουλίδης
    Υποψήφιος Διδάκτωρ Παν.Μακεδονίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή