Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

Παρατείνεται έως τις 30/07 η προθεσμία για το πρόγραμμα τουρισμού voucher 2015

Παρατείνεται εώς το τέλος του μήνα η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα απασχόλησης 8.000 ανέργων ηλικίας 18 έως 29 ετών στον τομέα του τουρισμού.
 
Picture 0 for Παρατείνεται έως τις 30/07 η προθεσμία για το πρόγραμμα τουρισμού voucher 2015  
 
Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε στις 2 Ιουλίου και όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ράνιας Αντωνοπούλου, πρόκειται για την επιταγή επαγγελματικής κατάρτισης (voucher) απόκτησης εργασιακής εμπειρίας και πιστοποίησης προσόντων, με στόχο την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων ανέργων αποφοίτων ΑΕΙ/ΤΕΙ και αποφοίτων δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
 
Οι δικαιούχοι
 
Στο πρόγραμμα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνον οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ που ανήκουν στη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα. Από τους συνολικά 8.000 ωφελούμενους, οι 1.100 θα είναι απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ, ενώ οι 6.900 θα είναι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
 

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.insete-training.gr από σήμερα έως και τις 30 Ιουλίου ή μπορούν να καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο 801 11 15 255, από Δευτέρα έως Παρασκευή

Πηγή: forologikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου