Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

3 Λύσεις για ρυθμίσεις

Κυριακή, Μαρτίου 2015


"Λίγα δίνεις,πολλά παίρνεις ", λέει η κυβέρνηση σε 4.000.000 περίπου φορολογούμενους για να τους δελεάσει να πληρώσουν και να γλιτώσουν απο τον βραχνά της Εφορίας.

Στο υπουργείο Οικονομικών μιλούν για μία μοναδική ευκαιρία για μαζική αναδιάρθρωση του χρέους που κουβαλάνε νοικοκυριά και επιχειρήσεις προς ΔΟΥ , δήμους και ασφαλιστικά ταμεία. Η κυβέρνηση προσφέρει τρεις λύσεις , με στόχο να καλύψουν όλες τις ανάγκες των οφειλετών - αλλά και του κράτους που ξεμένει από ρευστό:

1η λύση: (διορία υπαγωγής έως 27 Μαρτίου): ρύθμιση -εξπρές "πληρώστε ό,τι θέλετε και γλιτώστε απο τα πρόστιμα", χωρίς δόσεις και άλλες υποχρεώσεις.

2η λύση:(διορία έως 27 Απριλίου): μπόνους εγγραφής 100%. Δίνοντας μια εφάπαξ προκαταβολή , ο οφειλέτης διπλασιάζει το όφελός σβήνοντας χρέος αλλά και το ισόποσο από τόκους και προσαυξήσεις .Τα υπόλοιπα θα πληρωθούν σε έως και 100 δόσεις.

3η λύση:(διορία έως 26 Μαίου): Ρύθμιση με έως 100 δόσεις και εκπτώσεις 30%-100% στις προσαυξήσεις ,ανάλογα με των αριθμό των δόσεων.


Y.Γ Η FinanceLab είναι πάντα κοντά σας για να σας ρυθμίσει τις όποεις οφειλές σας στο Δημόσιο, μελετώντας σαν μοναδική την κάθε περίπτωση του  πελάτη της.Προτείνοντας πάντα ποια ρύθμιση σας συμφέρει...

Λευτέρης Κακουλίδης
Υποψήφιος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Συνιδρυτής της FinanceLab

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου